Materials per la inscripció de la catequesi

Hola catequist@as,

Ja en ple estiu posem a l’abast aquests materials per la inscripció a la catequesi que fareu el proper setembre perquè ja els tingueu a la vostra disposició per fer-los anar quan cregueu oportú.

A sota trobareu les fitxes d’inscripció adaptades a la nova realitat de la política de la protecció de dades i drets d’imatge. Es poden emplenar directament des l’ordinador per després imprimir o enviar per correu electrònic, o també es poden imprimir i emplenar escrivint-les.

Descarregar la fitxa en català o en castellà.

 


Tanmateix posem al vostres abast el cartell d’enguany que ha preparat el SIC per anunciar la catequesi i cridar a la inscripció a les famílies.

El trobareu en pdf en dos models. El cartell sol en català i castellà per imprimir tant en A3 com en A4. I un altre amb una part blanca a sota, també en català i castellà, on podeu posar la informació per la inscripció. Aquest darrer format també el trobareu en jpg perquè us sigui més fàcil la seva edició digital.

Us oferim també la possibilitat de personalitzar el vostre cartell si no teniu ningú que ho sàpiga fer. Llavors ens faria falta que ens passéssiu les dades d’inscripció.