Més de 130 catequistes varen participar a la Trobada Diocesana de Catequistes del dissabte passat a Salou

La Parròquia de Santa Maria del Mar de Salou ens va acollir, aquest dissabte passat dia 10 de juny, en la nostra Trobada diocesana de catequistes. La jornada, amb el lema «Calem les xarxes», va començar amb la rebuda i dinamització dels participants a través dels cants i amb la pregària de tèrcia a l’interior del temple.

A continuació, els més de 130 catequistes que hi van participar van poder realitzar sis tallers, en cadascun dels quals van poder compartir recursos i experiències de catequesi vinculades als diferents temps litúrgics de l’any. A més, també van conèixer metodologies a partir de les noves tecnologies o dels oratoris per a la pregària.

Per altra banda, durant la matinal, els catequistes duien uns braçalets que van anar lligant en un gran cercle amb cordills, fent referència al lema de la jornada, que els convidava a promoure el treball conjunt.

Un cop finalitzats els tallers, va tenir lloc la celebració de l’eucaristia, que va presidir l’arquebisbe Joan Planellas i va ser concelebrada per diversos preveres, entre els quals Mn. Santiago Soro, vicari episcopal i rector de la Parròquia de Santa Maria del Mar; Mn. Josep M. Calderó, vicari de la Parròquia, i Mn. Joan Àguila, vicari general i delegat diocesà per a l’evangelització, la catequesi i els joves. A més, la celebració va estar acompanyada en els cants pel grup Canta la Teva Fe.

Durant l’homilia, l’arquebisbe Joan va convidar a fer xarxa entre els catequistes de l’arxidiòcesi per a continuar endavant amb la seva tasca evangelitzadora per als infants de les parròquies i poder tirar mar endins, plens de coratge.

La jornada va acabar amb un dinar de germanor.

En aquest enllaç trobareu la galeria fotogràfica i sota un vídeo dels mitjans de comunicació del bisbat.