Formació sobre la missa amb infants a l’UPA de Reus.

El dissabte 27 de gener, festa de St Enric d’Ossò, patró dels catequistes, la casa d’espiritualitat de les Missionesres claretianes de Reus, ha acollit la Trobada dels catequistes de la Unitat Pastoral de Reus.

La nova delegada diocesana per a la catequesi, Marta Cortés, s’ha fet present a la trobada, amb l’objectiu de donar-se a conèixer, i a la vegada, conèixer també la realitat de cada arxiprestat o unitat pastoral.

Sota el títol de “Missa familiar compartim experiències”, Mn. Xavier Roig delegat de litúrgia i arxiprest d’aquesta UPA, ha desenvolupat la xerrada. Ha estat molt interessant i molt ben acollida pels assistents, tant que a l’acabar la seva intervenció encara l’han interpel.lat amb més preguntes sobre el tema.Finalitzada la xerrada, hi ha hagut reunió per grups i a continuació la posada en comú

També s’ha gaudit amb la participació del matrimoni de catequistes Jordi Piqué i Montse Romeu de Cambrils, membres de l’equip diocesà de catequesi, que han portat el taller de cants, animant els assistents a cantar i ballar i a conèixer els diferents cants per a cada moment de la Missa o pels diferents temps litúrgics. S’ha finalitzat la trobada a la capella on s’ha fet la pregària amb l’Evangeli i l’oració de St Enric d’Ossò

Ha estat una jornada molt complerta i animada, els catequistes han marxat cap a casa amb ganes de repetir l’experiència.

Trobareu més imformació en el web de l’arquebisbat.