Preparem la tornada a la catequesi

Hola catequist@as,

L’Equip Diocesà de Catequesi  desitja que hagueu passat un bon estiu, malgrat la calor, per descansar i agafar forces renovades pel nou curs que comença.

Suposem que ja esteu treballant en la programació i preparació del curs. Per ajudar-vos posem a la vostra disposició les fitxes d’inscripció adaptades a la nova realitat. Es poden emplenar directament des l’ordinador per després imprimir o enviar per correu electrònic, o també es poden imprimir i emplenar escrivint.

Descarregar la fitxa en català o en castellà.

 


Tanmateix posem al vostres abast el cartell d’enguany que ha preparat el SIC per anunciar la catequesi i cridar a la inscripció a les famílies.

El trobareu en pdf en dos models. El cartell sol per imprimir tant en A3 com en A4. I un altre amb una part blanca a sota on podeu posar la informació per la inscripció. Aquest darrer format també el trobareu en jpg perquè us sigui més fàcil la seva edició digital.

Us oferim també la possibilitat de personalitzar el vostre cartell si no teniu ningú que hi sàpiga fer. Llavors ens faria falta que ens passéssiu les dades d’inscripció.