Per fer junts el camí de la Quaresma.

Aquí teniu disponible la dinàmica que s’ha preparat des de l’Equip Diocesà de Catequesi per treballar la Quaresma aquest any. La podeu adaptar a a la realitat de la vostra parròquia: grups petits, grups grans, individualment. Des de l’equip cada setmana us enviarem els materials i haurà també un versió digital de la dinàmica.

El títol que hem triat, lligat al treball del sínode “Per una Església sinodal”, ha estat “PER FER JUNTS EL CAMÍ”.

Per fer junts aquest camí de la Quaresma, començarem carregant la motxilla a l’esquena. Una motxilla que portem massa plena, el seu pes en impedeix caminar més lleuger. Ens pesa per tot allò d’innecessari i prescindible que l’omple el nostre jo.

L’itinerari que us proposem consta de 5 etapes, una per cadascun dels 5 diumenges de la Quaresma. Al finalitzar cada etapa, farem una parada per l’avituallament:

– La pregària, a la llum de la Paraula de cada diumenge.

– La tenda de campanya, ens indica el final d’etapa. Durant la parada tindrem l’oportunitat de deixar, a la paperera de reciclar el cor, aquests elements que fan nosa a la motxilla i recollir allò que de veritat ens alimenta.

Des d’aquest enllaç us podreu descarregar les imatges de la dinàmica com també con fer la motxilla amb paper Kraft i Goma Eva per usar-les a les vostres parròquies.

L’itinerari de quaresma no el fem sols. Les petjades de colors, aniran indicant l’itinerari  i representen la sinodalitat. Animeu-vos per fer el camí  de la Quaresma junts.

 

Presentació digital de la dinàmica

Presentació digital de la dinàmica, Cliqueu damunt la imatge.

Dimecres de Cendra i 1r Diumenge de Quaresma

Dimecres de Cendra i 1r Diumenge de Quaresma. Cliqueu damunt la imatge.